top of page

Individuele

WK Website assets_Bomen nerf_LR.png

Ik sta naast je en niet boven je. Ik loop een tijdje met je op om je te helpen met meer begrip naar je eigen proces te kijken. Ik luister naar je verhaal, ook naar de dingen waar jij je niet van bewust bent. Ik help je de juiste woorden te vinden en oordeel niet. Alles kan aan de orde komen, ook de dingen waar je je voor schaamt.

Dit is hoe ik werk:

Door middel van onderstaande methodes analyseren we samen de situatie waarin je zit en jouw eigen rol daarin. Zo krijg je meer bewustzijn over je gevoelens en behoeftes, je patronen, je blinde vlekken en hoe je met mensen omgaat. Ik verbind me aan jouw situatie en geef je eerlijk terug wat me opvalt.

Naast onderstaande methodes, breng ik soms ook mijn eigen levenservaring in. Of spelen we even een situatie na.

Een kennismakingsgesprek is gratis. 

Voice Dialogue

Is een speelse en indringende manier om meer bewustzijn te krijgen over je eigen persoonlijkheid.

Essentie Coaching

Vanuit je essentie kijk je anders naar je relatie en naar je mogelijkheden.

Mindfulness

Bewust ademen en je lichaam voelen zijn een grote hulp om te kunnen ontspannen en te kunnen waarnemen wat er met je gebeurt in het moment. Je lichaam liegt niet. Leer ernaar te luisteren,

Geweldloze Communicatie

Is een heldere manier van communiceren zonder oordelen en heel behulpzaam bij het
verbeteren van je relaties. 

"Naast haar professionele werkwijze voelde ik de warmte en oprechtheid van Wendela. Ik heb haar aanbevolen bij collega’s omdat je met hulp van coaching door Wendela tot de diepste kern komt van jezelf. Ze helpt je om je open te stellen ervoor. Zij heeft 100% echte aandacht voor jou en je gevoel."

Sophia, management assistente

bottom of page