top of page

Aanwezigheid   •   Bewustzijn   •   Contact 

Coaching

Ik luister graag naar je als je bij me komt met een vraag of probleem. Ik onderzoek met jou samen wat er allemaal speelt. Wat wil je graag in je leven en hoe kan je daar komen? Wie ben je ten diepste? Wat is jouw essentie en waar zit je eigen kracht? We gaan op zoek naar de kern van je probleem. Dan worden oplossingen zichtbaar.

We kijken naar het hier en nu en naar het verleden. Hoe ben je in deze situatie terechtgekomen? Is er iets dat je tegenhoudt om bepaalde stappen te zetten en keuzes te maken? Welke mogelijkheden zijn er en wat kan je daarvoor doen?

We kijken wat je eigen aandeel is in de situatie, zodat jij je minder slachtoffer voelt en weer het gevoel krijgt dat je zelf invloed hebt op de situatie. Gaandeweg worden je patronen zichtbaar. We gaan op zoek naar waar deze vandaan komen. Daarin werken we aan heling van pijn en blokkades uit het verleden, waardoor je je vrijer kan gaan voelen.

WK Website assets_Coaching LR.png

Individuele coaching 

Ik help je om zicht te krijgen op je vraag of de complexe situatie waar je in zit. Samen onderzoeken we alles wat meespeelt, waar je zelf blinde vlekken hebt, ook waar het pijn doet. Je groeit in je eigen tempo toe naar een kalme plek waar je kan zien wat je het liefst wil en hoe je dat zou kunnen bereiken. Of je leert hoe je kan leven met het verlies dat er is.

Relatie coaching

Soms is leven met een partner een uitdaging. Als je er samen niet meer uitkomt, kan ik jullie helpen om elkaar beter te kunnen horen en zien. Het eerlijk uitspreken van je gevoelens en behoeftes is daarin belangrijk. Daar werken we aan.

bottom of page